Записи, които не са официални, няма какво да ги коментираме.

...
Записи, които не са официални, няма какво да ги коментираме.
Коментари Харесай

Марешки с многозначителен коментар за записите на Борисов и че няма полза Вигенин да сменя Караянчева

Записи, които не са публични, няма какво да ги разясняваме. Естествено, че записи с публични средства се употребяват и тече следствие.
Марешки беше безапелационен, че " Воля " е подкрепила оставането на Цвета Караянчева отпред на Народното събрание и с претекст какво ще стане като дойдат такива като Вигенин. Какъв конфликт в Народното събрание имаше през вчерашния ден сред двамата,! Българска социалистическа партия нямат никакъв проблем с Караянчева. Вигенин сподели персонално, че Българска социалистическа партия ще поддържат Караянчева, в случай че Марешки даде оставка, съобщи Веселин Марешки. И попита за едно нещо, с което Вигенин е оказал помощ на България да процъфтява. Марешки добави, че няма да разреши на Вигенин да му насочва закани.
 Марешки: Шест килима или болница, няма значение - значимо е, че Караянчева е дарила Марешки: Шест килима или болница, няма значение - значимо е, че Караянчева е дарила
" Копаете дъното, а колкото повече копаете, толкоз повече излизат най-лошите неща, които се случиха по ваше време, по времето на Българска социалистическа партия.&n...
Лидерът на " Воля " попита и по какъв начин да съпоставя Караянчева с предходни ръководители на Народното събрание като Михаил Миков. " Считам, че тя стои добре и е индивидът, който може да потушава напреженията и да води работата добре ", сподели Марешки за Караянчева пред Нова телевизия. Той упрекна Българска социалистическа партия, че изхарчили 100 000 лв. за безсмислено съвещание за оставката на Караянчева, до момента в който единствено през вчерашния ден хората икономисали толкоз в неговите бензиностанции.
Лидерът на " Воля " акцентира категорично, че е извънредно почтено да даряваш, визирайки Караянчева и към този момент прословутата история с дарените употребявани килими.
Веселин Марешки особено акцентира, че не е наказан поради обвиняванията от Българска социалистическа партия в пленарна зала, че е с присъда за рекет..
" Имам стоманени нерви, желязна воля ", безапелационен беше Марешки.
 След оня запис ми идеше да скоча от някоя скала в Родопите, призна Цвета Караянчева След оня запис ми идеше да скоча от някоя скала в Родопите, призна Цвета Караянчева
Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята поради едно изречение по мой адрес, което хипотетичния...
По въпроса с ковид и рецесията в България, водачът на " Воля " беше безапелационен, че пръв е приказвал за заплахата в Народното събрание: " Никой не ми се смее, всички вървят с маски ".
Веселин Марешки изясни и, че партията му предлага начинания в поддръжка на българския народ, само че никой в Народното събрание не поддържа. Той е сигурен, че си е навлякъл доста съществени удари поради активността му против корупцията. На въпрос кой го трансформира в " мъченика Марешки ", отговорът беше, че го нарочват бизнесите, които ограбват България. " Най-вероятно да ", разяснява водачът на " Воля ”, тъй като се говорело, че съдът бил на " Демократична България ". А на въпрос за прокуратурата, обяснението беше, че като се пусне сигнал, държавното обвиняване било длъжно да отнесе случая пред съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР