Запалянковците на ЦСКА блокираха движението на Орлов мост в столицата

...
Запалянковците на ЦСКА блокираха движението на Орлов мост в столицата
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост и изразиха исканията си

Запалянковците на ЦСКА блокираха придвижването на " Орлов мост " в столицата в символ на митинг за забавянето на построяването на новия стадион на клуба.

" Желанието на половин България е да не ни се пречи. Не желаеме да ни се оказва помощ, а да не ние се пречи. В плана за стадиона ЦСКА е равнопоставен с страната в лицето на ММС. Държавата няма ли интерес да има красиво оборудване в интерес на всички софиянци ", пита последователят Милчо Георгиев на " алените ".

Феновете на столичния отбор се надяват страната да изясни на какво се дължи пречката за построяването на нов стадион.

" Какъв разговор да водим с психологично болен човек? Жалбата не е позволена. Юридически проблем може да има, единствено в случай че жалбата е позволена. Милиони хора ставаме заложници на 1 човек. Държавата не счита ли да позволи нещата. Искаме да предизвикаме социална реакция. Няма да спрем дотук. Ако няма реакция, ще разберете идващите ни дейности идната седмица. Борим се да имаме стадион със средства на вложителите. Изведнъж се появи човек, който не ни разрешава, което е неприемливо. Ние желаеме страната в лицето на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев или ДНСК да изясни обстановката от нейната позиция. Ние просто пазиме нашата любов ", добави той.

Очаквайте детайлности от митинга!

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР