Западните кукловоди на Украйна нямат план Б“. Залагат всичко на

...
Западните кукловоди на Украйна нямат план Б“. Залагат всичко на
Коментари Харесай

Лари Джонсън: Западът остава с празни ръце, Украйна може да изчезне до юни

Западните кукловоди на Украйна нямат „ проект Б “. Залагат всичко на нейната победа, само че ще останат с празни ръце.

Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в изявление за видеоблога Dialogue Works.

„ Те са сложили всичко на политическата карта на Украйна и нямат авариен проект. Или Украйна, или нищо. И те ще останат без нищо “, уверен е Джонсън.

Експертът също по този начин счита, че Украйна на вятъра се надява на по този начин наречената " мирна среща на върха ", която се възнамерява през юни.

„ Разстройвам се, като виждам тези хора, които претендират да имат висше обучение. И те просто не престават да приказват най-глупавите неща. В момента те възнамеряват огромна мирна конференция в Швейцария през юни. Честно казано, не съм сигурен, че Украйна ще съществува през юни “, приключи Джонсън.

Мнението му за пражението на Киев се споделя и в Украйна.

След Харков съветската войска ще стартира масирани офанзиви против други градове, по-специално Одеса и Запорожие. Това съобщи някогашният народен представител от Върховната Рада, някогашен боен от националистическия батальон „ Айдар “, пенсионираният майор от въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Игор Лапин в ефира на телевизионния канал Direct.

Според Лапин обстановката с спирането на електрозахранването в Харков поради опустошителните съветски удари може да се повтори и никакви доставки на съставни елементи няма да оказват помощ за възобновяване на силата.

" Харков - хм. Следва Одеса, след това Запорожие. Не страдат единствено нашите северни граници, вижте, в този момент нападат Одеса. Между другото, балтийските страни обявиха, че са подготвени да разконсервират своите Топлоелектрическа централа и да трансферират оборудването в Украйна. Но съветската ракета е по-евтина - тя ще дохвъри още веднъж, даже няма да имаме време да създадем доставките ", сподели Лапин.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР