Западните държави не знаят как да се държат с Русия,

...
Западните държави не знаят как да се държат с Русия,
Коментари Харесай

Лавров: Западът не знае как да се държи с Русия

Западните страни не знаят по какъв начин да се държат с Русия, откакто считат, че глобите могат да я принудят да изиска помощ. „ За да вярвате, че тази вълна от наказания ще ни накара да „ викаме за помощ и да молим за амнистия “, би трябвало да сте неприятен плановик и да не знаете нищо за външната политика на Москва или по какъв начин да се справите с Русия “, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за телевизия Ал Арабия.

Според него вярата, че по този метод може да се окаже напън върху Русия, демонстрира тесногръдието и слабото познаване на историята на създателите на санкционната политика.

„ Те не са доста умни и, несъмнено, не познават историята. След изгубването на Съветския съюз изчезнаха и специалностите съветолог и русолог. Западът и Съединени американски щати смятаха, че Русия е изчезнала след разпадането на Съветския съюз и към този момент е " в джоба " на Съединени американски щати. Следователно сякаш няма потребност да се учи Русия, Русия ще направи каквото споделят. Но стана иначе ", сподели Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР