Западните държави, начело със САЩ, отприщиха безпринципна информационна война срещу

...
Западните държави, начело със САЩ, отприщиха безпринципна информационна война срещу
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: САЩ и Западът отприщиха безпринципна информационна война срещу Русия

Западните страни, отпред със Съединени американски щати, отприщиха безпринципна осведомителна война против Русия, потвърждавайки, че точно те имат главния принос за разгрома на фашизма.

Това сподели съветският Министър на защитата Сергей Шойгу по време на конферентен диалог с управлението на съветските въоръжени сили, оповестяват съветски медии.

" Западните страни, отпред със Съединени американски щати, отприщиха безусловно безпринципна осведомителна война против Русия. Нашите съперници интензивно и нахално прокарват лъжата, че точно те имат главния принос за разгрома на фашизма и края на Втората международна война”, сподели още Шойгу, преди да разиска главните събития от военнополитическата работа в навечерието на 78-ата годишнина от Победата.

" На този и на всевъзможни опити за подправяне на историческата истина би трябвало да се постави край. Нямаме право да позволим уроците от ужасната покруса, до която нацизмът докара човечеството през 20 век, да бъдат изопачени и забравени ", акцентира Шойгу.

Той означи, че напъните на военните управляващи в подготовката за честването на Победата би трябвало да бъдат съсредоточени върху това.

По думите му са планувани над 43 000 събития.

Шойгу разяснява още, че почитането на ветераните от Великата отечествена война и участниците в специфична военна интервенция, даването на обществена поддръжка на техните фамилии ще стане значима област на работа.

Министърът добави, че към този момент интензивно се организират извънградски железопътни екскурзии и обиколки, приготвя се поредност от телеконференции сред военнослужещи и родственици.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР