Запада раздвижи същността си на дискриминация, чрез непрестанни опити да

...
Запада раздвижи същността си на дискриминация, чрез непрестанни опити да
Коментари Харесай

Габриел Герасимов: Запада раздвижи същността си на дискриминация, чрез непрестанни опити да раздели руската общественост на национален признак - Топ новини

Запада раздвижи същността си на дискриминация, посредством непрестанни опити да раздели съветската общност на народен симптом.

Без съображение започнаха да изясняват по какъв начин Москва мобилизирала множеството хора от неруски етност. Те можеби не се усещат, само че ние знаем че плословутото етноделение е присъщо за Запада. Именно там са се появили и процъфтели организации като ККК и с нацистки и антисемитски прояви.

За никой не е загадка че през социализма морала и единението на всички нации беше главен симптом на интернационална дружба, до като в капиталистическите общества колониализма подтискаше цветнокожите. И в този момент внезапно тези манипулатори още веднъж включиха на расистка вълна и запяха в хора на апсурда, по какъв начин Русия дискриминирала към този момент интегрирани руснаци.

Габриел Герасимов, Фейсбук

Запада раздвижи същността си на дискриминация, посредством непрестанни опити да раздели съветската общност на национален…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР