Занимавали са се с изработка на неистински документи за трудов

...
Занимавали са се с изработка на неистински документи за трудов
Коментари Харесай

Страшни Новини За Певицата! Тита Не Издържа След Зрелищния Арест На Баща Си

„ Занимавали са се с направа на неистинен документи за трудов стаж, примерно в мина, без ти да си работил там, хората се пенсионират като миньори, получават най-много пенсия. Задържа дебитната карта, по която се получава пенсията, до момента в който не си изтегли представител на групата 10 000лв., колкото коства услугата, да я назовем по този метод, отсрочено заплащане. Значи в случай че получаваш 500, всеки може да сметне какъв брой време да седи тази карта. Тези пари не отиват в хора, които в действителност са работили, в хора които в действителност са инвалиди ”, това съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев и добави, че сега се прави обиск в жилището на бащата на Тита.

„ Потърпевша е страната. Всички български жители са пострадали, тъй като се източва бюджета на Национален осигурителен институт ”, разяснява още той.

По думите му искащите да получат оптималната пенсия, получавали за задачата подправени документи. Това им коствало 10 000 лева, като, с цел да се подсигурява заплащането, членовете на незаконната група прибирали при себе си дебитните карти на новите пенсионери и ги прибирали след струпване на дължимото.

В момента Тита е доста обезпокоена за своя татко и за задачата лекар й е предписал успокоителни, написа Блиц. И макар че никак не й е до усмивки, в понеделник ще забележим певицата в следващата й звездна реплика на сцената на „ Като две капки вода ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР