Замисляли ли сте се защо не можете да намерите любовта

...
Замисляли ли сте се защо не можете да намерите любовта
Коментари Харесай

Ето какво да направите, за да ви върви в любовта според ЗОДИЯТА

Замисляли ли сте се за какво не можете да намерите любовта на живота си? Любовта изисква старания и неприкритост за смяна. Способни сте и да бъдете щастливи, само че би трябвало да запомните едно - не позволявайте грешките от предишното и страховете от бъдещето да лимитират развиването ви.
Овен
Вие постоянно бързате за някъде, състезавате се и гоните тръпката. В същото време процесът на гонене ви носи най-голямо наслаждение. Но би трябвало да се забавите, да се насладите на живота и да отделите време, с цел да разберете на кого желаете да дадете любовта си. Няма нищо неприятно в това да се отпуснете и да се насладите на момента.
Телец
Трябва да пуснете старите обиди и ненавист от предходни връзки. Можете да бъдете прекомерно отрицателни заради прочувствена обвързаност към неверните хора. Опитайте се да дадете късмет на тези, чиито дейности подхождат на думите им.
Близнаци
Струва ви се, че в никакъв случай няма да намерите някой, който ще обичате вечно и това се трансформира в самоизпълняващо се знамение. Искате да намерите човек, който може да ви стане всичко, макар че не вярвате в съществуването на подобен човек.
Рак
Влюбвате се прекомерно бързо и отваряте вътрешния си свят за другите. Трябва да спрете да мислите за някогашния си сътрудник. Ако в действителност желаете да намерите любовта, би трябвало да се сбогувате с предишното и да продължите напред. Ключът към щастието е търпението.
Лъв
Знаете какво желаете и какво търсите, само че не ви интересува какво желаят и какво търсят другите хора. Разберете, любовта е в двете посоки възприятие, а освен това, което вие желаете. Светът не постоянно се върти към вас. Научете се да обръщате внимание на желанията на другите и дано някой различен също да стане център на вниманието ви.
Девa
Твърде сте се фокусирали върху себе си и метода си на живот, по тази причина ви е толкоз мъчно да намерите половинка. Склонни сте да намерите нещо неприятно във всеки човек, на който се натъкнете, и по тази причина отблъсквате хората, преди даже да ги опознаете по-добре. Бъдете по-мили и търпеливи с другите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР