Замисляли ли сте се коя е най-добрата суперхрана за вашия

...
Замисляли ли сте се коя е най-добрата суперхрана за вашия
Коментари Харесай

Най-подходящата суперхрана според китайския ви зодиакален знак

Замисляли ли сте се коя е най-хубавата суперхрана за вашия китайски зодиакален знак?
Имате шанс, тъй като тази публикация ще ви разкрие тайните на най-подходящата суперхрана за вашия китайски зодиакален знак!

Естествено, всички тези суперхрани са „ от Земята “, по този начин да се каже. Китайският зодиак е тясно обвързван със Земята. Той обгръща петте детайла (вода, огън, земя, въздух и метал), тъй че можете да си визиите въздействието на другите храни върху всеки знак.

Искате ли да знаете коя суперхрана е най-подходяща за вас въз основа на вашия китайски зодиакален знак? Прочетете, с цел да разберете.

Плъх
Като Плъх вие сте един от най-умните и проницателни членове на китайския зодиак.
Следователно Шизандра (китайски лимонник) е за вас. Това е антична лечебна билка, която въздейства на тялото посредством редица комплицирани механизми. Използвана в античната китайска медицина, тя е идеална за възстановяване на когнитивните резултати и поддържане на мозъка ви здрав.
Най-добре се сервира като чай, запарва се в продължение на няколко минути и по-късно се наслаждавате на здравословна, потребна напитка заран.

Бивол
Като Бивол сте работливи и постоянно сте подготвени да поемете своя дял от отговорността. Това е, което те прави толкоз удобен и благонадежден другар, а другите те обожават за това.

Но е значимо да се грижите за физическото си здраве.

Най-добрата суперхрана за вас е овесът; добър, чист, елементарен овес! С високо наличие на фибри, протеини, калий, магнезий и други минерали, овесените ядки ви дават цялата сила, нужна ви за един ден упорита работа. Купичка заран ще е задоволителна.
Тигър
Като Тигър, не са ви непознати провокациите и споровете. Имате храброст и вдъхновявате другите да отстояват това, в което имат вяра.

Но можете да сте склонни да „ прегаряте “. Затова гъбата чага е най-хубавата суперхрана за вас. Това е тип гъби, които постоянно се одобряват като чай. Това е мощен антиоксидант със мощен резултат върху епифизната ви жлеза, като оказва помощ за нейното пречистване.

Заек
Като Заек вие сте нежна душа, предпочитаща на първо място свят на мир и естетика. Вие сте този, към който другите се обръщат, когато имат потребност, а вашият благ и изкусен темперамент ви прави прелестна компания.
Важно е обаче да се грижите за себе си, изключително когато нещата са безредни!
По-склонни сте към прояви на свръхчувствителност от другите. Боровинките са най-хубавата суперхрана за вас, тъй като са цялостни с хранителни субстанции и антиоксиданти. Освен това те са елементарно налични. Шепа плодове дневно поддържат Заека благополучен и здрав!

Дракон
Могъщият и мощен Дракон има обилие от сила и не се опасява да го покаже! Като Дракон вие притежавате огромна мощ, на която другите се възхищават.

Като такива обаче от време на време можете да прекалите с това, когато става въпрос да впрегнете мощната си сила.

Важно е да останете уравновесени, с цел да избегнете нежелани странични резултати. Зеленият чай, изключително сенча, е прелестен за вас, оказва помощ ви освен да се отпуснете, само че и ви обезпечава мощни антиоксиданти, с цел да се преборите с нежеланите свободни радикали в тялото си.

Змия
Едно от най-възхитителните ви качества е вашата мъдрост, а другите се обръщат към вас, с цел да им дадете рационални препоръки и да им помогнете, когато имат потребност. Вие сте човек, който цени спокойствието си и когато нещата излязат отвън надзор, това може да ви напрегне доста.
Ето за какво е значимо да се заредите с потребни за вас листни зеленчуци, с цел да се чувствате подхранени и здрави. Най-хубавото на тази суперхрана е, че тя се предлага в обилие и в никакъв случай не може да я свършите изцяло.

Кон
Вие сте човек, който отива там, където вятърът ви води. Ограниченията в действителност не важат за вас, а вие сте човек, който мощно цени вашата независимост.

Необходимостта да бъдете същинският си достоверен Аз е мощна и рядко ще го компрометирате.

Най-добрата суперхрана за вас е спирулина. Тези водорасли оферират голям брой преимущества, в това число защитни за мозъка и противовъзпалителни, и това ви държи цялостни с хранителни субстанции, до момента в който се занимавате с натоварения и авантюристичен живот!

Прасе
Като последният член на китайския зодиак, вие сте общителна и раздаваща се душа, която постоянно прави прелестна компания и която носи възприятие на комфорт на вашите близки.
Въпреки това, от време на време можете да сте склонни към мързел, тъй че е значимо за вас да имате здравословна рутина с постоянно придвижване.
Годжи бери плодовете са прелестна суперхрана за вас, тъй като са мощни антиоксиданти, плюс това вършат чудеса за зъбите и могат да ви попречат да посегнете към сладкиши, в случай че ги жадувате.

Готови ли сте да включите вашата суперхрана от китайския зодиак в всекидневието си? Хранителните ви привички от зодиакалния знак могат да бъдат значим принос за вашето персонално възприятие за благополучие и триумф.

Тези китайски зодиакални суперхрани могат да окажат голямо въздействие върху цялостното ви богатство. Можете да ги намерите в множеството здравни магазини или супермаркети.

И по този начин, какво чакате? Изпитайте силата на вашата суперхрана и оставете магията на китайската астрология да извърши тялото ви със здраве и сила!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР