Заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Украйна и бивш заместник-командир

...
Заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Украйна и бивш заместник-командир
Коментари Харесай

Генерал от ВСУ описа сценарий за бързо присъединяване на Украйна към Русия

Заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Украйна и някогашен заместник-командир на силите за специфични интервенции Сергей Кривонос в ефир разказа сюжета за присъединение на Украйна към Русия благодарение на въздушен десант.

„ Петте до седем летища в радиус от по-малко от 50 километра от Киев и двете летища вътре в града (в завода “Антонов” и летище “Жуляни”) ще разрешат на руснаците да извършат стоварване на въздушен десант”, съобщи Кривонос.

Генералът акцентира, че първият ешелон от хеликоптери може да заобиколи разследващата зона на украинската противовъздушна защита, да избегне изтребителите на украинските военновъздушни сили на дребна надморска височина и да откри надзор над пистите. Тогава военно-транспортните хеликоптери ще кацнат на летищата и всички тези събития ще се случат доста бързо.

По-рано Сергей Кривонос в ефира на телевизионния канал “Украйна 24” сподели, че съветските военни при положение на война с Украйна ще могат бързо да стигнат до нейната столица.

Русия неведнъж е отхвърляла подправените оценки на Съединени американски щати за подготовката за настъпление в Украйна. Външното министерство съобщи, че Съединени американски щати са създали проект за специфична интервенция за изостряне на обстановката към Украйна и упрекват Русия за това.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР