Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш
Коментари Харесай

Медведев със злоба призова руснаците да пиратстват в Интернет

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент и министър председател на страната Дмитрий Медведев счита за вярно изтеглянето и разпространяването в Интернет на пиратски копия на творби, които са станали недостъпни в Русия по решение на западните притежатели на авторските права , цитира думите му ТАСС.

" Знаете ли какво? Потърсете верните пирати и теглете от тях ", сподели той в изявление за съветски медии, в това число ТАСС, и консуматори на ВКонтакте, разяснявайки изгубването, по-специално, на някои западни музикални и кино стрийминг-услуги в Русия.

" След като си потеглиха всички типове нетфликси и други, тогава ще теглим всичко, ще го използваме гратис. И бих го разпръснал из целия Интернет, с цел да им причиня оптимални вреди. Максимални вреди, тъй че да банкрутират! " - сподели Медведев.

Той означи, че по-рано, като юрист, той е имал отрицателно отношение към пиратството " и е вярвал, че е по-добре да се заплаща ", даже когато са му казвали, че " всичко го има на торент тракери ".

" Сега към това се отнасям на правилото " каквото са търсили - са го намерили ". И дано не получават пари. Наскоро обсъдихме, че те би трябвало да бъдат лишени от част от техните неимуществени права, казано на юридически език, които имат тук ", приключи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че е склонен с мнението на Медведев.

" Съгласен съм с Дмитрий Анатолиевич. Имаме работа с пирати - (това са) тези, които ни ограбиха, тези, които заграбиха нашите активи, откраднаха нашите активи <...> Фразата " пиратско наличие " би трябвало да се възприема под друг ъгъл ", сподели Песков пред кореспонденти.

На въпрос дали самият той употребява торенти, Песков сподели, че не знае по какъв начин да го направи, само че него му теглят филми от торенти.
 Медведев: Нашата войска би трябвало да стане по-голяма
Медведев: Нашата войска би трябвало да стане по-голяма

Русия има потребност от повече наборници в армията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР