Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш
Коментари Харесай

Медведев: Зеленски ще подпише всичко, което му пратят отгоре

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент и министър председател на страната Дмитрий Медведев не вижда необикновен смисъл в споразуменията сред Москва и Киев.

Дори в случай че подобен документ може да бъде подписан, следващият водач на Украйна сигурно ще го анулира, счита той, представен от ТАСС.

Медведев обърна внимание на думите на украинския президент Владимир Зеленски, че няма да договаря с съветския президент Владимир Путин.

" Не е ново, само че има колорит, за който той премълча през вчерашния ден, макар че го схваща съвършено. Няма да му се постанова да води никакви договаряния. Ще би трябвало да подпише това, което му се каже. Въпреки че, почтено казано, цената на този документ няма да бъде висока. Минските съглашения, подписани от предходния подъл (президент) ", написа Медведев в канала си в " Телеграм ".

Медведев декларира, че съгласно него всеки нов водач в Киев " нормално анулира наследството на своя предходник " и стартира програмата си изначало.

Преди дни Медведев определи Зеленски като  " космат фотомодел със зелена миризлива тениска ", който се разхожда из Европа с " цирк марионетки ", последван от " излъчвания онлайн, първи страници и фамилни фотоси ", а паралелно с това има " стотици всекидневно умиращи мобилизирани украинци, принудително впрегнати да пазят ползите на ръководещата нацистка клика ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР