Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в публикация

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в публикация
Коментари Харесай

Медведев: Няма какво да се церемоним с американците

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в обява в " Telegram " оправда дейностите на авиацията на страната в тази ситуация с падналия в Черно море американски военно-разузнавателен дрон " MQ-9 Reaper ".

Освен това той е категoричен, че Москва няма " какво да се церемони с американците “, а също по този начин предизвести " американските помияри от вида на сенатор Греъм “, че " с такива твари от време на време стават авиационни катастрофи “.

По думите на някогашния съветски президент, територията, където се е разиграла гонитбата, " е част от нашата територия, върху която се простира нашият суверенитет “.

" Общо взето, казано по-просто, американците са изцяло откачени. Няма какво да се церемоним с тях. Въпреки че са нужни военни контакти, несъмнено. Особено на фона на изказванията на американски помияри като сенатор Греъм, че би трябвало да се смъкват съветски самолети. Между другото, от време на време се случват авиационни произшествия с такива твари “, приключва известието Медведев, съобщи Агенция " Фокус "./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР