Заместник-председателят на ПК по Обществен ред и сигурност“ към СОС

...
Заместник-председателят на ПК по Обществен ред и сигурност“ към СОС
Коментари Харесай

Писмо на общински шеф до Фандъкова: Веднага поискайте ЦСКА 1948 – ЦСКА на „Васил Левски“

Заместник-председателят на ПК по „ Обществен ред и сигурност “ към СОС – Карлос Контрера, изпрати писмо до кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова, по отношение на идния сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА.
Контрера прикани дуелът сред двата тима да бъде изместен на националния стадион „ Васил Левски “, тъй като са застрашени публичният ред и сигурност.
Ето какво написа в писмото: 
„ В качеството си на заместник-председател на ПК „ Обществен ред и сигурност “ към СОС ви сезирам с искане в качеството ви на Кмет по отношение на взимане на отношение във връзка със спортно събитие в неделя, 12 март 2023 година, в с. Бистрица, столичен регион Панчарево. Българският футболен съюз е насрочил осъществяване на футболна среща сред ЦСКА-1948 и ЦСКА на стадиона в обитаемото място. На привържениците от ЦСКА са обезпечени единствено 300 пропуща. Хиляди привърженици от стадион Българска войска възнамеряват да посетят спортното събитие. Очевидно е, че това ще създаде проблеми с трафика и запазване на публичния ред, тъй като стадионът в с. Бистрица не може да поеме толкоз хора. Същото важи и за обществените пространства към него. Воден от тези причини, Ви предлагам да поискате съгласно вашите пълномощия спортната среща да бъде преместена на националния стадион „ Васил Левски “ на същата дата, за същия час. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР