Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов се извини от парламентарната

...
Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов се извини от парламентарната
Коментари Харесай

Емил Христов: Извинявам се на всички, които вчера видяха това неприятно лице на парламента

Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов се извини от парламентарната естрада за вчерашния скандал в Народното събрание, където не бяха позволени хора с увреждания. 
Емил Христов разясни, че през вчерашния ден се е посочило неприятното лице на българския парламент. Според него истината за случилото се не се знае от всички: 
" Аз в действителност не знаех, че тези жители, които са позволени в Народното събрание, са позволени. Никой не ме беше уведомил. Решението за прекъсването на жителите е взето от защитата на Народното събрание. Още един път се оправдавам на всички българи, които поставихме в една обстановка да се питат кое е истината ".

Последва декларация от парламентарната група на ГЕРБ. Депутатът Спас Гърневски дефинира случилото се през вчерашния ден като интензивно мероприятие на Българска социалистическа партия: " Опозиционната лидерка засвири популистки на нова тънка струна за публични операции ", сподели Гърневски.
А Георги Свиленски от  БСП  го репликира с думите: " Господин Гърневски, в случай че можете, напишете нещо друго, тъй като една минута парламентарно време коства на българските данъкоплатци 3 000 лв.. Вие одеве загубихте 30 000 лв. на българските жители ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР