Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас
Коментари Харесай

Даниел Митов: Очевидно е, че Министърът на културата се е почерпил с някакви вещества

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас Атанасов, че се е надишал, напушил или изобщо почерпил с някакви субстанции.

" Това е явно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в обществените мрежи ", съобщи Митов пред bTV.

" Аз от премиера не съм чул доста истини. Той си стартира с неистина и по този начин си продължава ", обърна офанзивата Митов и на по-високо равнище.

Зам.-шефът на ГЕРБ подозира Кирил Петков в подмолни покупко-продажби за Северна Македония - поел е задължения България да отдръпна изискванията си за нейното участие в Европейски Съюз.

" Премиерът не схваща тематиката за Северна Македония ", упрекна Митов.

" Понеже той е българин неотдавна, няма чувството за историята на личния си народ. Няма визия какъв брой надълбоко е впит този проблем у всеки българин и какъв брой огромно е националното единодушие по него ", продължи язвително зам.-председателят на опозиционната партия.

" Петков не схваща и тематиката за съветския дипломат Митрофанова. Изгонването ѝ не значи разкъсване на връзките с Русия. Означава " пратете различен дипломат ", продължи Митов.

Според него министър председателят е издал загадка от парламентарната естрада, като е съобщил обществено какви емисари са изпратени в Украйна за избавяне на българските моряци.

" Петков подставя под риск задачата и живота на тези хора ", упрекна Митов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР