Заместник-председателят на Даниел Митов потвърди пред ПИК, че президентът Румен

...
Заместник-председателят на Даниел Митов потвърди пред ПИК, че президентът Румен
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов потвърди пред медията ни за коментара на Радев Ако искахме да подкараме някого, щяхме да почнем от ПИК

Заместник-председателят на Даниел Митов удостовери пред ПИК, че президентът Румен Радев е засегнал медията ни, когато по време на днешните съвещания от партията на Борисов са го попитали за акцията против вестник " Труд ".

свързани новини43513преди 2 часа102483преди 3 часа
Агенция потърси заместник-председателя на Даниел Митов с въпрос дали е в действителност президентът Радев е направил подобен коментар. " Да, мисля, че даже го повтори два пъти. Би трябвало да е записано в стенограмата от срещата ", съобщи пред медията ни Митов, който добави, че всички, които са участвали на консултациите, са чули репликата по адрес на от страна на президента.

Припомняме, че по-рано през днешния ден организацията ни изпрати питане по Закона за достъп до публичната информация, с което желаеме от президентството да ни изпрати частта от стенограмата, в която президентът Румен Радев прави своя коментар по адрес на медията ни.
свързани новини46660преди 1 часа
До днешните кавги се стигна, откакто по заповед на назначения от Радев културен министър - Велислав Минеков, беше запечатана редакцията на " Труд ". От оповестиха, че са мощно обезпокоени от дейностите на служебното държавно управление против свободата на словото и даже обявиха, че вкарват тематиката и в Народното събрание, където служебният министър на културата би трябвало да даде пояснение за репресивната акция против вестника.

Именно на консултацията си при Радев за сформиране на държавно управление от са поискали сметка за какво служебният кабинет работи по този начин против една самостоятелна медия, когато президентът си е изпуснал нервите и е декларирал, че в случай че ще подкарва някого, това първо ще е организация ПИК.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР