Заместник-министърът във френското правителство, която отговаря за социалната политика, Марлен

...
Заместник-министърът във френското правителство, която отговаря за социалната политика, Марлен
Коментари Харесай

Френска министърка изгря на корицата на Плейбой

Заместник-министърът във френското държавно управление, която дава отговор за обществената политика, Марлен Шапа ще се появи на корицата на априлския брой на " Плейбой ". Тя дава изявление за френското издание на списанието, което ще бъде пуснато в продажба на 8 април.

На цели 12 страници Шапа споделя възгледите си за свободата на дамите, феминизма и правата на ЛГБТ общността, само че приказва също и за фамилното принуждение, екологията, климатичните промени, заяви френският вестник " Паризиен ".

За да популяризира новия си брой, самото списание популяризира част от корицата си и четири фотоси на вътрешните страници, на които Марлен Шапа театралничи с дълга бяла рокля и до френското знаме. Тя е първият държавен представител и първата жена политик на корицата на сходно издание, разяснява " Паризиен ".

Информацията провокира остри рецензии във Франция, а министър председателят Елизабет Борн съобщи, че сходна изява е извънредно несъответствуваща на фона на проблемите, пред които са изправени ръководещите - през последните седмици митингите против пенсионната промяна прераснаха в конфликти сред стачкуващите и силите на реда.

В Туитър Марлен Шапа отбрани решението си да се появи на корицата на списанието с думите: " В отбрана за правото на дамите да разполагат с телата си - на всички места и когато и да е. Във Франция дамите са свободни. Независимо дали това нервира ретроградните и лицемерните ". 40-годишната Шапа е чест посетител на френските малките екрани и преди да се впусне в политиката написа по въпросите на феминизма. Вълненията към зам.-министърката идват единствено няколко дни след изявлението на френския президент Еманюел Макрон за списание " Пиф ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР