Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер се срещна с посланика

...
Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер се срещна с посланика
Коментари Харесай

Зам.-министър Бернер се срещна с посланика на Република Корея

Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер се срещна с посланика на Република Корея, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на извършената през днешния ден двустранна среща Н.Пр. господин Джонг Джин-кю изрази признателност за гарантирането на сигурността на корейските жители в България, които не са били жертва на посягане или тирада на омразата, както и за опцията те да гласоподават в София на парламентарните избори през април 2020 година Той акцентира също положителното съдействие по линия на ограничение на разпространяването на COVID-19.

Зам.-министърът на вътрешните работи: Творете и постигайте триумфи!

Заместник-министърът акцентира толерантността на българското общество и ролята на полицията за опазването на публичния ред и сигурността на всеки жител. Той изрази висока оценка за сполучливия корейски модел за справяне с COVID-19 и за неговото шерване с други страни под формата на уебинари. Зам.-министър Бернер акцентира положителния капиталов климат у нас и стартира концепцията за сключване на двустранно съглашение за съдействие в региона на вътрешните работи.

Двете страни изрекоха висока оценка за градивния разговор, както и подготвеност за разширение на съдействието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР