Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята, че

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков смята, че
Коментари Харесай

Рябков: САЩ и Великобритания „замитат под килима“ темата за биолабораториите в Украйна

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков счита, че Съединени американски щати и Англия желаят да „ заметат под килима “ тематиката за биологичните лаборатории в Украйна.

Руската федерация насочва вниманието към един доста сериозен проблем, който, доколкото разбирам, сътрудниците в Лондон, Вашингтон желаят да „ метат под килима “ и да се преструват, че не съществува “, сподели Рябков на брифинг, оповестява " Труд ", като се базира на ТАСС.

Говорейки за срещата на делегациите на страните-участнички в Конвенцията за възбрана на биологичните и токсинните оръжия (КБТО), Рябков разяснява, че западните представители не са дали контрааргументи в отговор на позицията на Русия във връзка с тези биологични лаборатории.

„ По време на срещата групата, ръководена от Вашингтон, не даде никакви контрааргументи, всичко се сведе до повторение на лозунги, които от дълго време са дефинирани и подпечатани на разнообразни платформи “, съобщи още Рябков.

В същото време Рябков сподели, че сходна позиция на Запада не пречи на Русия да извърши задачите на спецоперацията: „ Това не ни пречи поредно и стабилно да вървим към решаването на всички задания, които стоят пред специфичната военна интервенция. “

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР