Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев поздрави студентите

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев поздрави студентите
Коментари Харесай

Зам.-министър Йовев участва в церемонията по откриването на учебната година в УАСГ

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев поздрави студентите и преподавателите в Университета по архитектура, строителство и геодезия във връзка старта на новата академична година през днешния ден.

„ Пожелавам Ви да имате доста кураж при усвояването на специалността, твърдоглавие и в никакъв случай да не забравяте вашите преподаватели, които могат да ви направляват и съпътстват през целия професионален живот ", съобщи той пред цялостната публика. Заместник-министърът приветства студентите и им пожела сполучлива образователна година.

Тържествена гала по откриването на образователната 2017/2018 година на най-старото Висше техническо учебно заведение в страната се състоя през днешния ден в Аула „ Максима " на университета. Събитието се организира под патронажа и в наличието на президента на Република България Румен Радев, а измежду гостите бяха още представители на Камарата на строителите в България, Асоциацията на индустриалния капитал, Съюза на архитектите и други браншови организации.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР