Противоречието нараства около конкурса за песен на Евровизия, след като

...
Противоречието нараства около конкурса за песен на Евровизия, след като
Коментари Харесай

Испания говори, докато Евровизия е в хаос, а журналистът твърди, че „никога не се е чувствал толкова несигурен“

Противоречието нараства към състезанието за ария на Евровизия, откакто испански публицист съобщи, че е бил сплашен от израелски публицисти.

Ежегодното съревнование се организира на фона на все по-напрегнат политически климат, до момента в който израелско-палестинският спор продължава в линията Газа. Това докара до многочислени митинги от запалянковци на Евровизия, разпитващи и несъгласни с присъединяване на израелския артист Eden Golan в състезанието.

Идън се класира за финала на Евровизия този четвъртък, 9 май, след обществено гласоподаване, само че успеха й пристигна часове откакто пропалестински протестиращи излязоха по улиците на Малмьо, където би трябвало да се организира финалът в събота, 11 май, с цел да покажат своята поддръжка за Газа.

За страдание, нещата единствено се утежняват. В петък, 10 май, испанският публицист и деятел Хуан Мафдез показа тревожно видео в X, известно още като Twitter, признавайки в надписа си, че „ в никакъв случай не се е чувствал толкоз нерешителен “ на Евровизия през 11-годишния с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР