Заместник-министърът на енергетиката на Русия Анатолий Яновски заяви, че Газпром

...
Заместник-министърът на енергетиката на Русия Анатолий Яновски заяви, че Газпром
Коментари Харесай

Газпром самостоятелно завършва Северен поток 2 в случай на санкции на САЩ

Заместник-министърът на енергетиката на Русия Анатолий Яновски съобщи, че Газпром може независимо да приключи строителството на " Северен поток " 2 при положение, че Вашингтон наложи наказания на фирмите , които работят взаимно върху плана, осведоми ТАСС.

По време на интернационалната конференция " Перспективи за енергийно съдействие Русия и Европейски Съюз. Газов аспект " Яновски акцентира, че газовият колос има финансовите средства, с цел да компенсира евентуално отдръпване на подизпълнители, които сега поставят морския сектор от тръбата.
 Австрия изрази поддръжка за
Австрия изрази поддръжка за " Северен поток-2 "

За да бъдат обезпечени дълготрайните енергийни доставки за Европа

По-рано списание Foreign Policy писа, че двама американски сенатори са подготвили законопроект, който планува налагане на наказания на всички европейски физически лица и компании , които имат отношение към строителството на " Северен поток " 2.

Руският външен министър Сергей Лавров разкритикува натиска на Съединени американски щати върху плана, който се чака да проработи от края на 2019 година и да доставя на западноевропейски страни и най-вече Германия 55 милиарда кубически метра газ на година.
 Украинската
Украинската " Нафтогаз " с тъжба в Европейската комисия против " Северен поток-2 "

Украйна ще загуби милиарди от този проект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР