Заместник министър-председателят Томислав Дончев ще открие Българо-японски бизнес форум, на

...
Заместник министър-председателят Томислав Дончев ще открие Българо-японски бизнес форум, на
Коментари Харесай

Японски бизнес форум ще бъде създаден в България

Заместник министър-председателят Томислав Дончев ще открие Българо-японски бизнес конгрес, на който ще участват над 30 японски компании от разнообразни стопански браншове, членове на Японската организация за външна търговия (ДЖЕТРО). В рамките на форума заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев и японският дипломат в България Н. Пр. Масато Ватанабе ще подпишат взаимен документ, с който ще се сътвори Японски бизнес конгрес - нова платформа за делово съдействие сред двете страни.

Представителите на ДЖЕТРО ще посетят България в интервала 25-27 юни 2018 година

Мисията им е продължение на постигнатите договорености за задълбочаване на икономическото съдействие сред двете страни по време на формалното посещаване на министър-председателя на Япония господин Шиндзо Абе в България през януари 2018 година и доказани по време на визитата на вицепремиера Дончев в Япония през февруари 2018 година

В рамките на своето посещаване в България представителите на японските компании ще проучат опциите за бизнес и вложения в България, ще посетят индустриални бази в София и Пловдив, които са образец за сполучлив бизнес в страната, и ще проведат срещи с представители на българския бизнес за определяне на директни контакти и пускане на взаимни планове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР