Заместник-кметът на Враца инж. Цветан Стоичков прие делегация от три

...
Заместник-кметът на Враца инж. Цветан Стоичков прие делегация от три
Коментари Харесай

Делегати от три държави посетиха община Враца /снимки/

Заместник-кметът на Враца инж. Цветан Стоичков одобри делегация от три страни, участващи по интернационален план. На срещата участваха преподаватели и ученици на образователни заведения от Полша, Испания и Гърция, които са сътрудници на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “.
“За мен е наслаждение да Ви поздравявам с „ Добре пристигнали “ във Враца от името на кмета Калин Каменов. Темата на плана е извънредно забавна и кореспондира с развиването на стопанската система и комерсиалния продан в последните години. Вярвам че по време на престоя си в нашия град, сте се срещнали с богатото ни културно-историческо завещание. Пожелавам Ви да изградите трайни другарства и да продължите взаимната си работа по планове и начинания “ – сподели заместник-кметът в приветствието си.
Директорът на СУ „ Христо Ботев “ – Виктор Кръстев показа участниците и постигнатите резултати по плана.
В края на визитата, делегациите получиха дарове, представящи естествените забележителности на Враца.
Проектът „ От бартера до биткойна – свободна търговия на артикули “ по стратегия Еразъм+ е фокусиран върху историята на търговията, комерсиалните пътища, средствата за заплащане, както и ролята на осведомителните технологии в промишлеността и бизнеса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР