Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела

...
Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Ето кои са пострадалите врачани в адската катастрофа с жертва край Луковит /снимки/

Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и брачната половинка му Весела са потърпевшите врачани при жестоката злополука край Луковит в неделя, при която почина стара жена, научи BulNews.bg.
Припомняме, че случаят стана към 17 часа на пътя София - Плевен, на към 1 км преди село Радомирци. Сблъскали се лек автомобил "Нисан Кашкай ", ръководен от 56-годишен мъж от Луковит, и "Фолксваген Голф " с лидер 19-годишен юноша от село Бежаново. Ударът е станал в миг, в който лидерът на японското возило правил маневра превръщане в противоположна посока.
При злополуката на място е умряла 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на "Нисан "-а. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и брачната половинка му Весела Илиева /51 г./, която е чиновник в Териториалното отделение на Национален осигурителен институт - Враца. И двамата са ранени при жестокия удар, като по-тежко е положението на дамата. Тя е настанена в плевенската УМБАЛ "Д-р Георги Странски ", като лекарите се борят за живота й. Съпругът и също е в боолница, само че контузиите му не са съществени.
Семейството е от Враца, като Сашо Илиев е някогашен чиновник на общината. Весела Илиева държи магазина за обувки на компанията "GiAnni " в центъра на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР