Заместник главният секретар на МВР връчи нови пистолети и тейзери

...
Заместник главният секретар на МВР връчи нови пистолети и тейзери
Коментари Харесай

Заместник главният секретар на МВР връчи нови пистолети и тейзери на служители в Разград

Заместник основният секретар на Министерство на вътрешните работи връчи нови револвери и тейзери на чиновници в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

На гала в дирекцията от основен комисар Станимир Станев получиха револвери „ Валтер “ началниците на районните ръководства в Исперих и Кубрат, както и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

Заместник основният комисар на Министерство на вътрешните работи насочи благопожелание към чиновниците да ги употребяват най-вече за образователни цели и да не се постанова използването им в действителни обстановки, уточни Георгиева.
Главен комисар Станев е подчертал, че подновяването на оборудването, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е главен приоритет на професионалното и политическо управлението на Министерство на вътрешните работи. Целта е последователно от министерството да бъдат изтеглени старите „ Макаров “ и чиновниците да бъдат превъоръжени с автомати „ Скорпион “ и револвери „ CZ “. Полицейските чиновници заслужават да разполагат с най-модерно съоръжение, с цел да имат самочувствие при осъществяване на служебните си отговорности, е показал още заместител основният секретар. 
Илияна Георгиева добави, че при визитата си в Разград той е ревизирал основаната организация за защита на идните избори и опазването на публичния ред. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР