Заместник главният прокурор Мария Павлова, заместник посланикът на Федерална Република

...
Заместник главният прокурор Мария Павлова, заместник посланикът на Федерална Република
Коментари Харесай

Зам. гл. прокурор Мария Павлова откри семинар за противодействие на нелегалната миграция, организиран от фондация „Ханс Зайдел“

Заместник основният прокурор Мария Павлова, заместител посланикът на Федерална Република Германия в България Щефан Рьокен и доктор Клаус Физингер, районен шеф на фондация „ Ханс Зайдел ", откриха в гр. Сандански двудневен семинар на тематика „ Противодействие на незаконната миграция и трафика на хора ".

Семинарът се организира в подтекста на идното приемане на България в Шенгенското пространство по въздух и вода на 31 март 2024 година

Лектори на събитието са административният началник на Окръжна прокуратура-Бургас Георги Чинев, прокурорът от Върховна прокуратура Сава Петров, следователят и представител на Национална следствена служба Мариан Маринов и Румяна Тозова, следовател в Национална следствена служба.

Модератор на семинара е доктор Хелмут Палдер, някогашен министерски консултант в Баварското министерство на правораздаването, вземат участие и представители на немската прокуратура и на Федералната полиция от провинция Бавария.

Сред обсъжданите тематики са правните принадлежности за противодействието на незаконната миграция, смисъла на интернационалното съдействие в тази област, като ще бъдат показани и съответни проблеми от практиката в България и Германия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР