Заместник главният прокурор Иван Гешев отговори писмено на зададените към

...
Заместник главният прокурор Иван Гешев отговори писмено на зададените към
Коментари Харесай

Гешев отговори на манипулативни твърдения на Боец

Заместник основният прокурор Иван Гешев отговори документално на заложените към него въпроси от НПО-то " Боец ", оповестени на страницата на Висшия правосъден съвет в рубриката " Становища и въпроси " по отношение на номинацията му за обвинител номер едно.

Гешев оборва, по думите му, " манипулативните изказвания на сдружението ", с обстоятелства по съответни следствия и каузи. Гешев показва, че неназованият източник на информация на НПО-то явно го е подвел и излага конкретиката по заложените въпроси, свързани с съответни каузи. Накрая прави извода, че цялата информация, която визира посочените производства, както и правосъдните актове, могат да бъдат прочетени на обществените уеб сайтове на съответните институции.

Гешев изрича и вярата, че самодейността на " Боец " не е " част от взаимна координирана компроматна офанзива против Прокуратурата на Република България и в частност процедурата по желание на основен прокурор на Република България от страна на стопански и политически кръгове с огромен медиен и финансов капацитет ".
Пълният текст на писмото вижте тук
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР