Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов нямал никакво отношение към прекратяването на

...
Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов нямал никакво отношение към прекратяването на
Коментари Харесай

Сарафов нямал отношение към спирането на производството за снимките с пачки и кюлчета

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов нямал никакво отношение към прекратяването на производството за фотосите с пачки и кюлчета от спалнята на Бойко Борисов в резиденция " Бояна ".

Потърсен за коментар от " 24 часа ", отговорът му бил: " Не разясня трудове в трибуквена медия ".

Според изнесената от " Биволъ " информация за прекратяването на следствието, то е станало под " персоналния контрол на Сарафов ", защото на 10 май - датата, на която е подписано постановлението, той е бил и.д., защото по това време основният прокурор Иван Гешев беше в Съединени американски щати. От постановлението излиза наяве, че то е трябвало да се изпрати за сведение във ВКП. 

Публикувани са и четири страници от самото разпореждане. Те обаче очевидно са много повече, в случай че се съди по това, че последната е с номер 33. На нея е посочено, че постановлението се приключва въз основа на това, че действието, което е било предмет на следствието, не съставлява закононарушение. Тъй като е пубикувана напълно минимална част от прокурорския акт, не може да се разбере въз основата на какво съображение набдюдаващият прокурор е стигнал до това умозаключение. Както и надали толкоз обемно разпореждане е писано за един ден. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР