Заместник-главният лекар на болницата в Омск, където спасиха отровения след

...
Заместник-главният лекар на болницата в Омск, където спасиха отровения след
Коментари Харесай

След семейна трагедия: Отиде си докторът от Омск, лекувал отровения Навални

Заместник-главният доктор на болничното заведение в Омск, където избавиха отровения след припадъка му в самолета, е умрял ненадейно на 55-годишна възраст, оповестиха съветски медии. По предварителни данни Сергей Максимишин е получил сърдечен припадък, написа.
Информацията е доказана от здравните управляващи в Омска област, само че оттова единствено показват, че гибелта не е породена от ковид. Леонид Волков, един от доближените на Алексей Навални, е декларирал пред Си Ен Ен, че Максимишин е бил претрупан с лекуването на опозиционния водач. Самият Навални написа, откакто излезе от кома, че е жив, тъй като лекарите в Омск в точния момент са му сложили атропин.
 Германските лекари са се срещнали със положението на Навални Германските лекари са се срещнали със положението на Навални
Германските лекари, пристигнали в Омск, са били позволени да видят опозиционера Алексей Навални и да се срещнат със положението му, с...
Два дни по-късно критикът на Кремъл бе откаран в болница в Берлин, откъдето потвърдиха отравяне с нервнопаралитичния газ новичок. Волков показва още, че Максимишин е бил началник на отделението, в което е лежал Навални, и е отговарял за слагането му в изкуствена кома. Това бил индивидът, който знаел най-вече за положението на опозиционния водач.
“Не отхвърлям опцията за мръсна игра. Но здравната система в Русия e толкоз неприятна, че постоянно се случва лекари на неговата възраст да умират ненадейно. Допускам, че няма да има следствие за гибелта му ”, споделя Волков пред американската телевизия. Си Ен Ен разяснява, че няма доказателства за нещо подозрително в гибелта на лекаря. Според Галина Назрова, прессекретарка на регионалната здравна работа, тази година Максимишин погребал родителите си и това го унищожило. “Човекът боледуваше. Умря на работа, в своята реанимация. Лежеше в болничното заведение, реалокираха го в реанимацията и там умря ”, споделя тя.
Сергей Максимишин работел в болничното заведение от 1992 година Той е разработвал и внедрявал способи на лекуване на заболели с тежки нарушавания на кръвообращението в мозъка, които са се намирали в сериозно положение. По време на кариерата си е избавил живота на хиляди хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР