Заместник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд заяви днес, че

...
Заместник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд заяви днес, че
Коментари Харесай

Виктория Нюланд: Ще има нов смазващ пакет от санкции. Путин и неговите мошеници намериха много пробойни за заобикалянето им

Заместник държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд съобщи през днешния ден, че Съединени американски щати ще вкарат стотици нови наказания против Русия в границите на нов санкционен пакет по случай втората годишнина от нахлуването на съветските сили в Украйна, съобщи Ройтерс.

Нюланд сподели, че част от глобите ще бъдат ориентирани против виновните за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални. Същевременно тя посочи, че главната част от новите наказания ще обиден " военната машина на Путин " и ще имат за цел да запълнят празнините в съществуващите санкционни режими.

Американският президент Джо Байдън съобщи през вчерашния ден, че Вашингтон ще разгласи на следващия ден нов огромен пакет от наказания против Русия. " Ще има нов сразяващ пакет от наказания, ще има стотици наказания през идващите няколко дни... част от тях ще бъдат ориентирани против хората, забъркани в гибелта на Навални ", сподели Виктория Нюланд в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания във Вашингтон.

Нюланд призна, че настоящите наказания не са спрели отбранителната промишленост на Русия. " Той (Путин) и неговите мошеници откриха доста пробойни ", сподели заместител държавният секретар, само че означи, че с новите наказания ще бъде обърнато внимание на този въпрос. " Когато видите пакета след няколко дни, ще забележите, че той обръща съществено внимание на заобикалянето, на възлите и мрежите и на страните, които оказват помощ, по лична воля или не, глобите да бъдат заобикаляни, както и на банките, които поддържат и разрешават това заобикаляне, а също по този начин и на ресурсите, които се употребяват за оръжията ", разясни Нюланд.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР