Замесеният във фалшивата новина разпространена днес от бившия депутат от

...
Замесеният във фалшивата новина разпространена днес от бившия депутат от
Коментари Харесай

Замесеният във фейка на ПП: Ще заведа дело и ще даря парите на пострадалото момиче от Стара Загора

Замесеният във подправената вест публикувана през днешния ден от някогашния народен представител от Политическа партия Атанас Михнев, Радослав Георгиев пусна видео от митинга, който се организира в Стара Загора.

„ Бях на митинга в поддръжка на моята съгражданка, дружно със стотици поданици на Стара Загора, с кмета Живко Тодоров и десетки представители на ГЕРБ и на МГЕРБ “, написа Георгиев.

Той добави, че за следващ път декларира ясно и изрично, че осъжда жестокостта, проявена съзнателно против това младо момиче и прикани за правдивост.

„ Бях тук и с цел да потърся лицето Атанас Михнев, който през целия ден се пробва да окаля името ми, разпространявайки подправени вести и откровени неистини! Не познавам мъжа, нарязал 400 пъти почтено момиче. Остро съдя тази и сходни на неговата прояви! А против лицето Михнев и против всички, разрешили си да ме оклеветят, неотложно ще заведа каузи “, написа още Радослав Георгиев.

„ Парите, които ще получа от клеветящите ме, ще преведа неотложно на потърпевшото момиче от Стара Загора! “, добави още Георгиев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР