Зам.-шефът на ИТН Тошко Йорданов съсипа тази партия - с

...
Зам.-шефът на ИТН Тошко Йорданов съсипа тази партия - с
Коментари Харесай

Отлюспеният Иво Атанасов: Тошко Йорданов я съсипа тази партия

„ Зам.-шефът на Има Такъв Народ Тошко Йорданов унищожи тази партия - с отношението, с тъмнината на взимане на решение “. Това сподели пред публицисти самостоятелният народен представител Иво Атанасов, който беше от първите, които напуснаха групата на Има Такъв Народ.

По-рано през днешния ден към отцепниците от партията на Слави Трифонов се причисли и Кирил Симеонов, който разгласи, че не желае да гласоподава с ГЕРБ и Движение за права и свободи. По думите му е станал част от Има Такъв Народ, с цел да се бори против системата и го е позор, че през вчерашния ден е трябвало да гласоподава със системата.

Иво Атанасов не се нае да каже дали ще има други отделили се депутати от Има Такъв Народ и прикани медиите да ги питат. „ Няма смисъл да увещавам никой, казусът е Тошко Йорданов, който унищожи тази партия “, безапелационен бе той.

Според него депутатите, които са останали в Има Такъв Народ въобще не знаят какво се случва в партията.

Тошко Йорданов съобщи сбито пред публицисти, че няма неприятни депутати да напущат Има Такъв Народ с претекст - хората са свободни. Той добави, че не знае за решението на Кирил Симеонов да се отдели от Има Такъв Народ с мотив, че се успал за парламентарното съвещание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР