Зам.-шефът на групата на в парламента Георги Свиленски е с

...
Зам.-шефът на групата на в парламента Георги Свиленски е с
Коментари Харесай

Свиленски е ранен, след като металната ограда край Паметника на съветската армия е паднала върху него

Зам.-шефът на групата на в Народното събрание Георги Свиленски е с разрязана ръка, откакто металната ограда край Паметника на руската войска е паднала върху него. Оградата е била блъсната ненадейно от чиновник на регионалната администрация. За случая описа пред " 24 часа " депутатът Иван Ченчев. 

Свиленски, Ченчев и сътрудника им Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за са се опитвали да стигнат до Паметника на руската войска, откакто по-рано през днешния ден стартира демонтажа на фигурите по него.

Ние разговаряхме със зам.-областния шеф Чичков през оградата в опит да стигнем до паметника - паната се разместват и може да се мине сред тях. Свиленски беше начело, а аз бях зад него. В този миг чиновник на регионалната администрация изненадващо се хвърли върху оградата с такава експанзия, че я събори върху Жоро, описа зам.-шефът на алената група.

Интересното е, че зам.-областният шеф стоеше зад оградата към паметника без защитна каска или жилетка, а сякаш е при строителен обект, който е рисков, описа още Ченчев.

Днес стартира демонтажът на фигурите на Паметника на руската войска. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР