Зам.-председателят на Столичния общински съвет твърди, че изповядва ценностите и

...
Зам.-председателят на Столичния общински съвет твърди, че изповядва ценностите и
Коментари Харесай

Отцепник от Атака напусна Волен: Искам Възраждане да ме припознае, изповядвам същите ценности

Зам.-председателят на Столичния общински съвет твърди, че изповядва полезностите и позициите на „ Възраждане “

Бях определен от листата на Политическа партия " Атака ", само че защото политическата партия, на която имах вяра, промени на думите си и отстъпи от правилата си, аз смъквам доверието си от нея. Искам да изявя желанието си да се причисля към Политическа партия " Възраждане ", чиято идеология полезности и позиции изцяло се припокриват с моите. Това съобщи на днешното съвещание на Столичния общински съвет (СОС) зам.-председателя на СОС Борислав Иванов, който е от групата на " Патриоти за София ", предава Българска телеграфна агенция.

Нарушавайки правилника, желая да основа един казус, с който желая да покажа на вас, сътрудници, както и на обществеността откритото си, кардинално държание, отстоявайки вижданията си, означи той и добави, че в никакъв случай не е членувал в „ Атака “, а е бил част от гражданската квота.

„ Насила обаче не може да стане, по тази причина самата партия би трябвало да ме припознае като неин симпатизант “, разяснява Иванов желанието си да се причисли към „ Възраждане “. От тяхна страна би трябвало да заслужа да бъда припознат като техен съидейник. Надявам се да съумея да ги убедя, че съм човек, на който може да се разчита, посочи Борислав Иванов.

Българска телеграфна агенция напомня, че групата на " Патриоти за София " в СОС се състои от петима общински съветници. Това са Борислав Иванов ( " Атака " ), Владимир Митов, Димитър Антов, Карлос Контрера и Михаил Петров - и четиримата от ВМРО.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР