Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народните представители

...
Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народните представители
Коментари Харесай

Хамид Хамид, Джейхан Ибрямов, Имрен Мехмедова и д-р Хасан Адемов участваха в събора в Баба Конду

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и народните представители от Движението Джейхан Ибрямов, Имрен Мехмедова и доктор Хасан Адемов участваха в обичайния събор в свещената околност Баба Конду, който се организира край търговищкото село Божурка. На събора участваха още Гюнер Четин - зам.-кмет на община Чорлу и представител на Движение за права и свободи за регион Тракия, Р Турция, както и хиляди посетители от страната и Р Турция.

Традициите и обичаите, и тази година ни събраха в местността, която е притегателна мощ за нас, сподели Джейхан Ибрямов. Идваме отвред, с цел да почетем корените си и да изразим идентичността си, акцентира националният представител приветствието си към множеството на събора.

Той означи и значимостта на връзката сред историята, традицията и идентичността.
Всички ние вършим и сме България. И единствено единни, дружно и сплотени можем да вървим напред и да преодоляваме провокациите, пред които сме изправени. А, когато дневният ред на хората стане дневен ред на политиците, рецесиите ще бъдат преодолени, безапелационен бе Джейхан Ибрямов.

Народният представител Имрен Мехмедова сподели, че се намираме се в интервал на рецесии - коронавирус рецесия, рецесия, подбудена от войната в Украйна, само че в България има и политическа рецесия, подбудена от некадърното ръководство на обединението.

Единственият излаз от политическата рецесия са предварителни парламентарни избори. Движение за права и свободи е незаобиколим фактор на политическата сцена в България, в Европа и света. Миналата седмица имахме още едно доказателство за това - избирането на Хамид Хамид за зам.-председател на либералите в света, акцентира Мехмедова.

Движение за права и свободи с 34 депутати съумя да промени бюджета на България при неговата актуализация, осигурявайки средства за разрешаване на проблемите на хората и за справяне с високите цени, добави още тя. Благодарение на Движение за права и свободи бяха заделени средства за земеделците, за бизнеса, за общините. Единственият верен път е пътят на Движение за права и свободи, знам, че единствената партия, която може да ни изкара от тази политическа рецесия, е Движение за права и свободи, заключи Мехмедова.

Съборът протече под надслова " Мир в страната - мир в света! "

По традиция се организираха конни надбягвания и национални битки, местността се огласяше от звуците на богата фолклорна стратегия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР