Зам.-председателят на НС и лидер на „Воля“ Веселин Марешки смята,

...
Зам.-председателят на НС и лидер на „Воля“ Веселин Марешки смята,
Коментари Харесай

Марешки за записа: Трябва да се провери дали е истински, за самия премиер ще е добре

Зам.-председателят на Народно събрание и водач на „ Воля “ Веселин Марешки счита, че записът, за който се твърди, че е с гласа на премиера Бойко Борисов, би трябвало да се ревизира дали е същински, тъй като за самия министър-председател ще е добре да стане ясна обстановката, разяснява той в " Тази заран ".

Дай Боже да е подправен, тъй като не е обикновено да има подобен разговор. Въпросът е органите да се заемат, добави Марешки.
ГЕРБ за скандалното аудио: Менте записи от менте политици Президентът изиска да се откри дали записът е подправен
Според ГЕРБ записът с гласа на премиера, изминал преди дни, е подправен и няма причина да бъде проверяван.

За мен разговорът в записа не е естествен, уповавам се да не е истина, както министър председателят твърди, че е подправен записът, разяснява още водачът на „ Воля “.
Корнелия Нинова: Внасяме вота на съмнение до края на юли Тя не чака и този път Патриотите и Движение за права и свободи да ги поддържат
Той разясни и че в случай че има избор на съмнение, от " Воля " ще вземат решение дали ще го поддържат, като добави, че не има вяра да има подобен, както обявиха от Българска социалистическа партия.

Съгласни сме с тематиката " Корупция " и бихме подкрепили за целия преход и всички, които са управлявали през годините и не утвърждаваме обстоятелството " крадецът да вика дръжте крадеца ", както споделя народът, разяснява още Марешки.

Според него не би трябвало да се прави анкетна комисия в Народно събрание поради изказванията на предприемача с 18 обвинявания Васил Божков.

" Несериозно е да има анкетна комисия за това какво приказва, който и да е човек, изключително когато самият Васил Божков твърди, че е взел участие в корупционни схеми и при Българска социалистическа партия, и при ГЕРБ, тъй че мисля, че прокуратурата се е захванала и тя би трябвало да реши тези проблеми ", счита Марешки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР