Зам. областният управител арх. Банко Банов присъства днес на Празника

...
Зам. областният управител арх. Банко Банов присъства днес на Празника
Коментари Харесай

Зам. областният управител арх. Банов присъства на Празника на Казанлък

Зам. регионалният шеф арх. Банко Банов участва през днешния ден на Празника на Казанлък, който обичайно се отбелязва всяка година в първия от трите кулминационни дни от Празниците на розата.

Кметът Галина Стоянова, ръководителят на Общинския съвет Николай Златанов, депутати и общински съветници, командирът на 61-ва Стрямска бригада ген. Дешков, почетна рота от състава на бригадата, стотици възпитаници и жители пристигнаха на площад „Севтополис“, с цел да се насладят на тържествената стратегия. 

Тя стартира с молебен за здраве и благополучие, отслужен от свещеници от Казанлък. Под звуците на химна на Република България бяха издигнати българският трикольор и знамето на Казанлък. С привет към своите съграждани се обърна Галина Стоянова.

По-късно празникът продължи с тържествената сесия на Общинския съвет, на която оценките „Почетен жител на Казанлък“ получиха двама почтени поданици на Града на розите. Тази година званието бе присъдено на Надя Тончева и Цветан Цочев. Г-жа Тончева е дълготраен учител по джаз и поп пеене, а господин Цочев е началник на ансамбъла за национални песни и танци „Искра“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР