Зам.-кметът по строителството и общинската собственост в Пловдив Димитър Кацарски

...
Зам.-кметът по строителството и общинската собственост в Пловдив Димитър Кацарски
Коментари Харесай

Борисов наредил да бъде махнат зам.-кмета на Пловдив, защото се отнасял зле с хората

Зам.-кметът по строителството и общинската благосъстоятелност в Пловдив Димитър Кацарски е бил отхвърлен по предписание на премиера Бойко Борисов. Това удостовери самият министър председател пред " 24 часа ".
" Сигналът против зам.-кмета по строителството и общинската благосъстоятелност в Пловдив Димитър Кацарски беше изпратен до мен. Веднага подредих да бъде махнат този зам.-кмет, не може по този метод да се тормозят жителите ", изясни Борисов. Той бе безапелационен, че при всеки сходен сигнал ще бъде праволинеен.
Премиерът разкри, че предприемачът се е жалвал от прекалено забавени преписки.
Борисов посочи, че по случая " Кацарски " е нямало осъществено закононарушение, т.е. не става въпрос за желани пари. " Но по метода, по който се отнасят с хората, е непростимо. Не съм избрал кметове от ГЕРБ, с цел да се държат по този начин с жителите. Като бави преписки - да отива да си гледа плажа, а да остави на различен да прави работа ", сподели министър председателят по адрес на Кацарски.
Така Борисов удостовери разкритието на " 24 часа ", че Кацарски си отива поради сигнал до него. От пловдивската община обясниха рокадата с новите провокации в работата на администрацията и даже благодариха на зам.-кмета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР