Зам.-кметът Петя Долапчиева връчи почетната грамота на директора на ДГ

...
Зам.-кметът Петя Долапчиева връчи почетната грамота на директора на ДГ
Коментари Харесай

ДГ „Детски свят“- Враца с почетна грамота от национален еко конкурс

Зам.-кметът Петя Долапчиева връчи почетната грамота на шефа на ДГ „ Детски свят “ във Враца, за присъединяване в третото издание на единствения по рода си детски еко конгрес за запазване на Планетата - „ Най-големият дребен другар на природата и животните “, проведен от Фондация „ АФА-България “.

Специалната премия получи Далия Тихомирова Берчева от филиала на детската градина в с.Згориград, чиято картина ще бъде част от изложбата в Народното събрание на 28-ми юни. В номинациите се включиха деца от детски и образователни заведения в 50 обитаеми места в България.



Инициативата на Фондация „ АФА - България “ е обвързвана с сливане напъните на обществото за образуване на ново екологично мислене и държание. Заместник-кметът Петя Долапчиева поздрави всички участници и пожела на малчуганите радостно лято, изпълнено с доста страсти, доста добрини и другари.

Официални посетители на тържеството бяха началникът на РУО – Враца и отраслов специалист, които оставиха своя пъстър отпечатък на „ Дървото на хармонията “ като знак на поддръжка и единение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР