Зам.- кметът от ГЕРБ в софийския район Възраждане“ Николай Диков,

...
Зам.- кметът от ГЕРБ в софийския район Възраждане“ Николай Диков,
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Зам.-кметът от ГЕРБ Николай Диков гази закона – дърпа майки с деца за агитация

Зам.- кметът от ГЕРБ в софийския регион „ Възраждане “ Николай Диков, който осветлихме с прякора „ господин 10% “, дърпа майки и невръстни деца за пропаганда, което е непосредствено тъпчене на закона.
 Савина Савова от ГЕРБ се сети, че във „ Възраждане “ има и деца…
Това гласи нов сигнал до Narod.bg за безобразията на самозабравилия се гербаджия с мераци за кметския пост, ангажиран от години от пробитата Савина Савова.

Нашият четец С. Атонов изпрати фотоси и скрийншотове, от които е видно, че компрометираният зам.-кмет, знаейки, че от 3 март е в акция, пресреща в парк „ Света Троица “ майки с дребни деца точно на 8 март и сякаш инцидентно подарява цветя с напътствието да не не помнят да гласоподават за шайката на вота на 2 април.

Това е непосредствено замесване на хлапетата в партийните игри на ГЕРБ, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

По този мотив Елеонора Лилова, ръководител на Държавната организация за протекция на детето разгласи неотдавна:
 „ Г-н 10% “ демонстрира 24-чаратова усмивка, до момента в който пропагандира през работно време за шайката ГЕРБ
„ Законодателството в България ясно споделя, че всяко дете има право на протекция против замесване в политически, религиозни и синдикални действия, само че единствено отговорността ни като общество ще сложи интереса на децата над всичко останало. Често децата, заради своята неумелост и блян към подражателство на възрастните, не схващат вярно политическите хрумвания, по тази причина дано не ги въвличаме в съревнованието на политическите сили и използваме за отправяне на политически послания “.

Реклама

Друго законово нарушаване на зам.-кмета е, че води акцията на ГЕРБ в работно време – вместо да взема решение проблемите на жителите на регион „ Възраждане “, „ господин 10% “ Николай Диков популяризира опорките на мафиотската партия ГЕРБ , ядосва се източникът ни.

През целия мандат да не се сетиш за парковете във „ Възраждане “ и най-после по време на акция да се появиш с усмивка до ушите, показна равнището на хунтата.

Да не приказваме, че не е ясно с какви пари са закупени подарените цветя – персонални средства отпуснати на кметовете за „ озеленяване ” и „ облагородяване ” на пространствата.

Това прави и кметицата на регион „ Възраждане “ Савина Савова – настойничка на домораслия проектант, приключва сигналът до Narod.bg .
 Зам.-кметът въвлече деца в акцията на ГЕРБ, което е непосредствено нарушаване на закона
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР