Зам. главният прокурор и шеф на Националната следствена служба Борислав

...
Зам. главният прокурор и шеф на Националната следствена служба Борислав
Коментари Харесай

И Борислав Сарафов излиза в отпуск докато трае проверката

Зам. основният прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов излиза в отпуск от на следващия ден, до момента в който трае инспекцията за двата жилището на сина му.

"Изразявам подготвеност за цялостно подпомагане на проверяващите от Национална агенция за приходите и КПКОНПИ във връзка разпоредената от основния прокурор Сотир Цацаров инспекция ", съобщи Сарафов.

„ Съдействието ми ще се изрази в навреме показване на цялата изисквана документи. Категорично заявявам, че всичките ми дейности са в границите на закона и не опонират на морала. Доходите и имуществото - моите и на членовете на моето семейство са декларирани по надлежния ред “, изясни той.

Тази заран стана ясно, че основният прокурор Сотир Цацров се самосезирал по медийни изявления и разпоредил инспекция на необяснимото за обществото придобиване на парцели от шефа на Антикорупционния орган Пламен Георгиев, ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов и жена му и от сина на шефа на следствието Борислав Сарафов.

Малко по-късно министър председателят Бойко Борисов прикани за оставки. Но вместо това Пламен Георгиев излезе в отпуск до момента в който продължава инспекцията. Сега началник на комисията е точно Славчев, за който също излиза скандална информация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР