Заловиха мъжа, проявил агресия на пътя вчера следобед. Няколко часа

...
Заловиха мъжа, проявил агресия на пътя вчера следобед. Няколко часа
Коментари Харесай

Заловиха побойника, саморазправил се на пътя с 82-годишен дядо

Заловиха мъжа, показал експанзия на пътя през вчерашния ден следобяд. Няколко часа след подадения сигнал в районно управление (на МВР) - Асеновград, от сина на потърпевшия, побойникът е арестуван , оповестиха от полицията. Припомняме, че към 15:30 ч. във вчерашния ден 82-годишен асеновградчанин пострада откакто незнаен лидер се е саморазправил на пътя. Блокирал е придвижването, след което е отворил вратата на колата, карана от възрастния мъж, и му блъснал пестник в главата. Причина за експанзията е обстановка на пътя, разминала се без произшествие.
" Това е Гюлхан Т. на 32 година от Асеновград ", осведомят от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град. Мъжът е престъпно проявен , а по време на случая е управлявал черен джип " Мерцедес ". " Полицията ще бъде безкомпромисна към всички извършители на пътя и към тези, които не съблюдават човешките правила ", безапелационни са от районно управление (на МВР) - Асеновград.

Около 17:30 ч. е подаден сигнал за случилото се и близо 5 часа по-късно причинителят е открит. Близки на пострадалия описаха за Actualno.com, че след изявления в медиите за издирването на мъжа, доста хора са се отзовали със свидетелски показания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР