Заловеният да шофира дрогиран Емилио Емилов продължава шофира, сигнализираха очевидци

...
Заловеният да шофира дрогиран Емилио Емилов продължава шофира, сигнализираха очевидци
Коментари Харесай

Сигнал до BulNews! Емилио Коката продължава шофира из Враца, но вече без книжка

Заловеният да кара дрогиран Емилио Емилов продължава кара, алармираха очевидци в редакцията на BulNews.
Припомняме, че преди седмица патрул на полицията спря сина на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков за рутинна инспекция. Проверката с дрегер откри, че той не е използвал алкохол, само че нарко теста сподели, че е дрогиран с кокаин. След тази преживелица във Враца му лепнаха прякора Коката, който му лепна като ваденка в детски албум.
За скандалния случай заяви единствено BulNews, до момента в който медиите от „ Храмът на обречените “ бяха извънредно тихи.



Няколко дни по-късно се оказва, че регистрационните табели на лекия автомобил „ Ауди “, с който беше спрян Емилио Коката, към момента е в придвижване и не е със свалени номера. Оказа се, че колата се води на бащата на скандалния юноша и по тази причина не е приложена тази глоба на закона.
Шофьорската брошура обаче му е отнета.
Това не е спънка самозабравилият се юноша да продължава да кара същото „ Ауди “. Близките му знаят, че колата се ръководи от приятелката му, само че в действителност Емилио Коката се прави на мъж пред приятелите си и самичък сяда зад кормилото.
Конкретният случай, за който очевидци алармираха в редакцията на медията ни, е от петък вечерта. Очевидците настояват, че младежът е имал тип на човек, който е използвал алкохол и бил в приповдигнато въодушевление. Това не му попречило да възпламени колата на татко си и демонстративно да я подкара.
Поведението на Емилио Коката от ден на ден припомня за това на прокурорския наследник в Перник. Правоохранителните органи е добре да не позволяват ескалация на напрежението и да са малко по-твърди в реакциите си по отношение на богаташкото чадо. Нека парите на Емил Марков да не замъгляват трезвия взор на хората, които би трябвало да приложат закона в цялата му суровост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР