Заловените за стрелбата срещу българския полицай Петър Бъчваров са били

...
Заловените за стрелбата срещу българския полицай Петър Бъчваров са били
Коментари Харесай

Ето двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е., обвинени за смъртта на българския граничар

Заловените за стрелбата против българския служител на реда Петър Бъчваров са били престъпно проявени, оповестява турската медия DHA, представена от БТВ.

Граничният служител на реда бе погубен през вчерашния ден, до момента в който патрулира на турската граница. Той бе убит в главата.

Турската медия споделя, че след случая екипите на жандармерията в южната ни съседка са почнали огромни интервенции в региона, с цел да заловят обвинените.

Арестувани са двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е. Иззета е ловна пушка и 23 патрона.

И двамата са престъпно проявени. Те имат и досиета за “кражби ”.

Смята се, че двамата братя са се занимавали с обири на пари и полезности от незаконни мигранти. Преди трагичния случай двамата са прекарали четири дни в гората.

Турската медия твърди, че и в нощта на стрелбата братята още веднъж са чакали незаконни имигранти. Те са видяни от българските гранични служители на реда, които са присъединили фаровете на автомобила си, а по-късно са помолили братята да се отдалечат от граничната ограда.

Мустафа Е. и Енгин Е. са били единствено на 10 метра от оградата, когато са разкрили огън по българските служители на реда. След това са избягали.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР