Закуската е най-важното ядене за деня, обичаме да повтаряме ние.

...
Закуската е най-важното ядене за деня, обичаме да повтаряме ние.
Коментари Харесай

Без смут за смутитата – вкусни, полезни и отслабващи

Закуската е най-важното ястие за деня, обичаме да повтаряме ние. Но какво да кажат всички тези, които не обичат да закусват и просто не си показват по какъв начин сядат пред порция варени яйца и красиво нарязани домати?

Или пък тези, които толкоз драговолно взеха нашите думи, че освен закусват добре, само че и обядват и вечерят също толкоз щедро и резултатът към този момент стартира да си проличава?

За всички вас, т.е за всички нас има един отговор и той е – смути.

Разбитите на пюре вкусни комбинации от плодве и мляко (но не какво да е) или зеленчуци и плодове се оказа най-хубавият старт за деня на всяка edna от нас.

Защо всички толкоз обичаме смутита?

 ягоди смути Thinkstock

Защото се подготвят елементарно и се употребяват още по-лесно. Слагате в блендер няколко обичани плода , добавяте малко мляко (за него ще кажем настрана ей сега), разбивате и имате супер закуска.

Кои са най-вкусните предписания?

Комбинацията от плодове и мляко постоянно се получава вкусно. А в случай че желаете да сте изцяло спокойни за здравословните качества на напитката си, можете да заложите на растителна напитка, като ядково или соево мляко като тези на Joya да вземем за пример.

Те са 100% натурални, без добавена захар. Бoгaти нa витaмини, минepaли, пpoтeини, изoфлaвoни, бeз ĸoнcepвaнти, ГMO и oцвeтитeли. Бeз aлepгeни ĸaтo млeчeн пpoтeин, лaĸтoзa и глyтeн и о, да – с ниcĸo cъдъpжaниe нa мaзнини.

Зеленчуковите смутите също са доста освежаващи, тъй като си представете комбинацията от мента и краставици, листа айсберг и кейл? Казват даже, че в случай че пиете по едно такова зелено смути дневно, ще се отървете единствено за година от сенната хрема....

Защо са толкоз потребни?

Само в една чаша смути могат да се съберат питателните субстанции от повече плодове и зеленчуци, в сравнение с можете да изядете. Това ви подсигурява същинска витаминна бомба, без да се лишавате от значимите фибри и други микронутриенти.

Течната храна засища по-бързо, не подува и хидратира.

 ягоди смути Thinkstock

Не ви остава нито място в стомаха нито предпочитание да мислите за нещо сладко и нездравословно чак до обяд. А това значи, че единствено за месец със смути вместо закуска, ще си отидат едни ненужни 3 кг от вас. Не е ли ужасно?

А за какво обичаната ни Nat от Natali’s Beauty също е заложила на смутитата, вижте във видеото.

 джоя Joya
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР