Закрила на детето“ се самосезира по случая МВР разкри двойката,

...
Закрила на детето“ се самосезира по случая МВР разкри двойката,
Коментари Харесай

МВР установи двойката, отдала се на интимни ласки посред бял ден в центъра на Благоевград

„ Закрила на детето “ се самосезира по случая
Министерство на вътрешните работи разкри двойката, отдала се на интимни милувки пред детето си подред бял ден в града пред Съдебната палата.

„ Във връзка с осъществени, през вчерашния ден в централната градска част на гр. Благоевград, непристойни и аморални дейности, са подхванати незабавни издирвателни дейности, вследствие на които полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград са открили лицата, извършващи действието. Работата по случая продължава “, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Отдел „ Закрила на детето “ в града се самосезира по случая. Предстои решение за ориста на детето, станало очевидец на бруталната сцена. Вероятно против тях ще бъде формирано дело по указа за битка с хулиганството.

Вчера в обществените мрежи се появиха фотоси и видео на отдалите се на пристрастеност мъж от ромски генезис и жена в центъра на Благоевград пред очите на дете, което стои в количка до тях. На фрагментите се вижда двойката, която нахално се отдава на пристрастеност, прикривайки се зад шубрак. Възмутени консуматори разясниха случката като „ дивотия “ и попитаха къде са обществените и полицията.

Работата изясняване на случая продължава. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР