Закопчаният за рушвет Ральо Ралев, кмет на пловдивския район Северен,

...
Закопчаният за рушвет Ральо Ралев, кмет на пловдивския район Северен,
Коментари Харесай

Ральо ареста, Делевски с 60 бона гаранция

Закопчаният за подкуп Ральо Ралев, кмет на пловдивския регион " Северен ", остава непрекъснато в ареста. Това реши Специализираният углавен съд. Той обаче пусна против 60 000 лева гаранция предприемача Ивален Делевски. Мотивът е, че той е притеглен на по-късен стадий като медиатор и ролята му е второстепенна. Парите би трябвало да бъдат импортирани до 10 дни.

Бившият притежател на кабелната телевизия " Евроком Карлово " Делевски бе арестуван като медиатор за претенции подкуп от 60 000 лв. за кмета Ралев.

Той съобщи, че парите, открити в автомобила му са капаро за създаване на строително хале. И разгласи в залата: Това ми е работата. Попитан каква тъкмо му е работата, Делевски сподели: Да снабдявам строителни структури. Приемаме поръчки и контракти непрекъснато.

Прокурорът Венцислав Фендинандов заяви, че ще стачкува гаранцията, тъй като, в случай че е на независимост, Делевски може да повлияе на очевидци.

В строителните среди в Пловдив се е говорило, че в регион " Северен " се желаят пари, съобщи по време на правосъдното съвещание свидетелката Марияна Атанасова. Според обвиняването на нея изнудваният строителен бизнесмен Здравко Ангелов й споделил, че кметът му желае рушвет.

Ралев съобщи в залата сподели, че страда от съществено заболяване на кръвта.

Делото ще се гледа на втора инстанция на 11 юни пред Апелативния спецсъд.

.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР