Законопроектът за блокиране на онлайн ресурсите, които набират средства за

...
Законопроектът за блокиране на онлайн ресурсите, които набират средства за
Коментари Харесай

В руската Дума обсъждат спешно закон за блокиране на сайтове, набиращи средства за украинската армия

Законопроектът за блокиране на онлайн ресурсите, които набират средства за финансиране на врага във боен спор би трябвало да бъде признат допустимо най-скоро. Това съобщи ръководителят на комисията по сигурността на Държавната дума на Руската федерация Василий Пискарьов.

„ Набирането на средства за Въоръжените сили на Украйна е недопустимо, това е срещу ползите на страната ни ", акцентира той.

Комисията преглежда планът на закон по отношение на опцията за ограничение на достъпа до осведомителни запаси, които разгласяват оферти за финансиране на врага в подтекста на въоръжен спор, военни дейности, антитерористични интервенции или други дейности, включващи потребление на оръжие и военна техника, в което взе участие Русия, както и информация за вероятни способи за такова финансиране, оповестяват съветските медии.

Процедурата планува, че основният прокурор, когато получи информация за подобен запас, ще се обърне към Роскомнадзор и ще изиска да го блокира, сподели на среща Ернест Валеев, заместник-председател на комисията по сигурността.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР